Om  
Søren Nedergaard

UFM-kontorchef bliver ny direktør for professionshøjskolerne

Danske Professionshøjskoler har fundet den nye direktør i embedsværket. Det er kontorchef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, Søren Nedergaard, der sætter sig på posten til august.

Line Jenvall

Kontorchef for politik og koordinering i Uddannelses- og Forskningsministeriet, Søren Nedergaard, rykker ud i organisationsverden. Han skal være den nye direktør i interesseorganisationen for de danske professionshøjskoler.

Det skriver Danske Professionshøjskoler i en pressemeddelelse.

41-årige Søren Nedergaard har femten års erfaring med uddannelsespolitisk arbejde fra skiftende stillinger i ministeriet og udlandet, og det glæder han sig til at bruge i sit nye job:

"Det jeg især ser frem til, er udfordringen med at skulle formidle professionshøjskolernes værdi for samfundet og erhvervslivet. Jeg ser mit nye job som en brobygger mellem professionshøjskolerne, det politiske system og den lange række af offentlige og private aftagere over hele landet, som professionshøjskolerne samarbejder med om udviklingen af professioner og erhverv gennem uddannelser, efteruddannelse, ny viden og forskning,” siger han i pressemeddelelsen.

Professionshøjskolerne uddanner mere end en tredjedel af dimittenderne på de danske videregående uddannelser, og den også relativt nye formand for organisationen, Harald Mikkelsen, er glad for sin nye direktør:

"Søren Nedergaard er valgt ud fra et meget stærk ansøgerfelt, og vi er derfor sikre på, at han er den helt rette person til at varetage opgaven," siger han i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Nedergaard

Driftsdirektør, Novo Nordisk Fonden
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2001)

0:000:00